ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 3

Κέρδισε 1 τσάντα Doughnut από την Graffiti!

 

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών, η Graffiti Α.Ε. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Καινοτομώντας διαρκώς στον τομέα προϊόν, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά κάθε χρόνο τις σχολικές σειρές της, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας αλλά και δημιουργώντας μόδα η ίδια, η Graffiti σας δίνει έναν ακόμα λόγο να νοσταλγείτε τα μαθητικά σας χρόνια.

 

Με μία ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη γκάμα από επώνυμες σειρές σχολικών που περιλαμβάνει μεγάλα brands, καλύπτουμε κάθε ανάγκη προσεγγίζοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες αγοριών και κοριτσιών. Στη Graffiti είμαστε πολύ περήφανοι γιατί προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής αισθητικής, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από την έμπειρη ομάδα των designers που ασχολούνται αποκλειστικά με την ανάπτυξη των σειρών της εταιρείας. Όλα τα βήματα της παραγωγικής διαδικασίας παρακολουθούνται στενά από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο εξασφαλίζει το άρτιο αποτέλεσμα και συμβάλει ουσιαστικά στην υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αυτή διασφαλίζεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο παρακολουθεί στενά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Και η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ.

 

Το TEDxNKUA, σε συνεργασία με την Graffiti A.E, σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε 1 σακίδιο από την εταιρεία σακιδίων, Doughnut.

 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την Graffitti A.E, πάτα εδώ.